Hoe gaat het in zijn werk?

Walk 4 Charity is een sponsortocht georganiseerd door Cunina. Het evenement start op 1 september en zal drie maanden duren tot 1 december. De opbrengst gaat integraal naar Cunina.

  • Stel een team samen en kies een teamkapitein.
  • De teamkapitein maakt de teampagina aan. Kies een passende groepsnaam, upload een aantrekkelijke teamfoto en maak een boeiend tekstje.
  • Kies met je team een doelbedrag. Let wel op: elk teamlid moet minstens 100 euro inzamelen. Als je team dus uit vier personen bestaat, is het de bedoeling dat jullie 400 euro of meer inzamelen. Donaties ontvangen doe je via de donatieknop op jullie teampagina.
  • Kies met je team één van onze mooie wandelingen verspreid over alle Vlaamse provincies of doe je eigen wandeling. Je kan pas gaan wandelen als je team het doelbedrag gehaald heeft.
  • Het team dat in verhouding tot het aantal leden het meeste geld inzamelt wint een prijs.

Verandering van concept

Tot en met 2019 vond de Walk 4 Charity uitsluitend plaats in Geel en was het nog een wandelevent waarbij het meeste geld werd ingezameld met een wandelcafé en enkele eet- en drankstandjes. Vanwege de onzekerheden die de coronacrisis met zich meebrengt verleggen we daarom in 2021 het concept naar een sponsortocht.

Uiteraard volgen we de coronacrisis op de voet en brengen we jullie tijdig op de hoogte indien er nieuwe maatregelen ingevoerd worden.