Lekkere en voedzame bevoorradingsposten voor onderweg

Een langeafstandswandeling is een serieuze uitdaging voor je lijf en leden. Het is niet voldoende om een minimum aan training te hebben, maar je moet ook om tijdens de wandeling voldoende voedingsstoffen en vocht binnen krijgen. Gelukkig heeft Walk 4 Charity hier aan gedacht en lassen we regelmatig een rustmoment in met een uitgebreide bevoorradingspost.

Voor de 50 km kan je behalve bij de start en finish onderweg nog vier bevoorradingsposten vinden. En niet zomaar een bevoorrading, maar steeds op maat van de afstand die je al hebt afgelegd en nog moet afleggen. Zo vul je je reserves aan en tank je kracht voor het volgende stuk.

Ook de wandelaars van de 26 km mogen zich verheugen op één bevoorradingspost. Het is een ideaal moment om even uit te blazen en samen met vrienden of familie te genieten van de prachtige omgeving zonder dat het zomaar voorbij glijdt.

Wie voor de 8, 11 of 14 km kiest, heeft jammer genoeg geen bevoorrading onderweg. Zij kunnen na de wandeling wel terecht in ons Wandelcafé om te smullen van onze huisbereide spaghetti en te klinken met één van de befaamde streekbieren.

De uitnodiging voor het Wandelcafé geldt uiteraard ook voor al onze andere deelnemers en supporters!

FOTO'S VAN VORIGE EDITIES

Walk 4 Charity 2019 34
Walk 4 Charity 2019 47
Walk 4 Charity 2018 23
Walk 4 Charity 2018 2
Walk 4 Charity 2018 22
Walk 4 Charity 2019 35